+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Produkter Ljud & bild Hemmaljud Högtalare Soundbar-Högtalare Sony HT-CT80

Sony HT-CT80

Sony
Tillv.art.nr HT-CT80

Kan beställas
Favorit
Jämför
Beskrivning Specifikationer

Produktbeskrivning

Sony HT-CT80. Inbyggd ljuddekoder: Dolby Dual Mono, Dolby Digital. Woofer diameter: 13 cm. Subwooferns placering: Separat. Produktens färg: Svart, Ljudformat som stöds: AAC, MP3, WAV, WMA. Anslutningsteknologi: Kabel & Trådlös

Se på film hemma med bioljud


2.1-kanaligt system tar fram det bästa i dina filmer: Upplev kraften i varje filmsoundtrack med den här 2.1-kanaliga soundbarhögtalaren. De två elementen har noggrant konstruerats för att ge dig balanserad ljudåtergivning i alla frekvenser, medan en trådbunden subwoofer gör basen fylligare – så att varje explosion och actionsekvens blir intensivare än någonsin..

Virtuellt surroundljud för en biolik upplevelse: En kompakt högtalarpanel i kombination med en trådburen subwoofer skapar virtuellt surroundljud som fyller hela rummet. Det blir en helt ny upplevelse att titta på film, tv och sport. Virtuellt surroundljud bygger på hjärnans sätt att uppfatta olika ljudkällor och skapar ett verklighetstroget tredimensionellt ljud med endast högtalarkanaler till höger och vänster..

Digital S-Master-förstärkare: verkligt rent ljud: Få det bästa inom digitalt ljud med den digitala S-Master-förstärkaren. Med en förenklad fullständig digital signalväg återger S-Master-förstärkaren digitala ljudsignaler utan de flera analoga steg som krävs med en vanlig förstärkare. Resultatet blir inte bara mer kraft, utan även betydligt lägre distorsion orsakad av överhettning..

ClearAudio+ förbättrar musiken: ClearAudio+ är unikt för Sony och justerar automatiskt ljudinställningarna för en medryckande lyssnarupplevelse. ClearAudio+ är skapat med teknisk expertis inom bearbetning av digitala signaler. Därmed har ljudformatet optimerats för ett konsekvent, klart, högkvalitativt ljud, oavsett vilken typ av musik du gillar..

Slimmad design för alla rum: Den här slimmade soundbarenheten är bara 5,1 cm (2 tum) hög och har utformats för att skapa storslaget ljud för stora tv-skärmar, och den skymmer inte tv:n. Den minimalistiska utformningen passar både med bords- och väggmontering..

Strömma trådlöst med Bluetooth®: Strömma dina favoritlåtar och ljudappar trådlöst med Bluetooth®. Para ihop en smartphone eller surfplatta med den här Bluetooth®-aktiverade soundbarhögtalaren. Då kan du lyssna på musiken och styra spellistor och volym direkt från enheten..

One touch-lyssning för att spela musik direkt: Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®style name="sup"®/style-inställningarna. *Se kompatibla enheter.

Flera ingångar för enkel anslutning: Med flera anslutningar är det enkelt att hantera hemunderhållningen. Med en optisk kabel ansluter du den till en tv, dvd- eller Blu-ray Disc™-spelare. Du kan även ansluta valfri musikspelare via den analoga ingången. Du kan till och med ansluta ett USB-minne och spela upp alla dina låtar med USB-uppspelning..

80W total uteffekt

Specifikationer

Produktens färg
Black
Monteringsbar på väggen
Ja
Ljudformat som stöds
AAC
MP3
WAV
WMA
Nattläge
Ja
Anslutningsteknologi
Wired & Wireless
Bluetooth
Ja
Närfältskommunikation (NFC)
Ja
Soundbar-vikt
2000
Bruksanvisning
Ja
Apple-kompatibel dockningsmöjlighet
Not supported
Subwoofer ingår
Ja
FM-radio
Nej
Mottagare medföljer
Nej
Kabel inkluderad
Optical
Dockningskontakttyp
Not supported
Inbyggd ljuddekoder
Dolby Dual Mono
Dolby Digital
Woofer diameter
130
Strömförbrukning i vänteläge
0.5
Linje in
Ja
Antal USB 2.0 anslutningar
1
Uteffekt
80
Strömförbrukning (vanlig)
21
Subwooferns bredd
165
Subwooferns djup
296
Subwooferns höjd
243
Subwoofer vikt
2700
Subwooferns placering
Separate
Antal förstärkarkanaler
2.1
Huvudenheten (BxDxH)
901 x 84 x 52