+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Produkter Server & lagring Servrar DELL PowerEdge R730 servrar 300

DELL PowerEdge R730 servrar 300 GB Rack (2U) Intel® Xeon® E5 v4 2,2 GHz 32 GB DDR4-SDRAM 750 W

DELL
Tillv.art.nr R730-0756

Kan beställas
Favorit
Jämför
Beskrivning Specifikationer Dokument (1) Tillbehör

Produktbeskrivning

Hantera nästan vilken typ av arbetsbelastning som helst
Den otroliga mångsidigheten hos PowerEdge R730-servern ger enastående funktionalitet i ett smidigt 2U-rackformat. Kombinationen av kraftfulla processorer, stort minne, alternativ för snabblagring och stöd för GPU-accelerator gör att R730 fungerar exceptionellt bra även i de mest krävande av miljöer.

Virtualisering och molnprogram
Tack vare processorfamiljen Intel® Xeon® E5-2600 v3 och upp till 24 DIMM-platser för RAM-minne av typen DDR4 har R730 processorkapacitet, trådar och tillräcklig minneskapacitet för att tillhandahålla fler, större och mer kraftfulla virtuella maskiner i datacenter och molnbaserade plattformar.

Extremt skalbar lagring med upp till sexton SAS-enheter på 12 Gbit och en högpresterande PowerEdge RAID-styrenhet (PERC9) på 12 Gbit som ger avsevärt snabbare dataåtkomst för din virtualiserade miljö. Dessutom kan R730 dra nytta av programaccelereringstekniken från Dell Fluid Cache for SAN och SanDisk DAS Cache (tillval) för att få ännu snabbare dataåtkomst.

VDI och HPC
Möjligheten att använda upp till två grafikprocessorer/acceleratorer med dubbel bredd på 300 W (välj mellan Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® och AMD FirePro™) ger stöd för miljöer som kräver snabbare bearbetningshastigheter, inklusive grafikintensiva virtuella skrivbord (VDI) som CAD/CAM och andra tillämpningar som används inom forskning och utveckling. Sju PCIe Gen3-expansionsplatser och en dedikerad kortplats för en RAID-styrenhet ger ytterligare I/O-flexibilitet och gör R730 till en perfekt datornod för IT som en tjänst (XaaS) såväl som för högpresterande datorsystem (HPC) och medicinska bildvisningslösningar.

Tillförlitlig affärsbearbetning och beslutsstöd
R730 är mycket populär på grund av det smidiga 2S/2U-formatet och kan enkelt konfigureras som en tillförlitlig allmän server för affärskritiska tillämpningar med skalbar lagring, automatiserad hantering och funktioner för hög tillgänglighet, till exempel:
- Redundanta nätaggregat
- Nätaggregat, hårddiskar och fläktar som kan bytas under drift
- Dubbla SD-kort för felsäkra hypervisorer

Förenkla och automatisera din IT-hantering
Administrera datacentrets servrar en och en, alla på en gång, på plats eller via fjärrstyrning med mobilen – du väljer själv hur du vill ha det. Tack vare konsekvent administration och tredjepartsintegrering får du en sömlös hantering av dina PowerEdge-servrar.

Förenkla administrationen
av PowerEdge-servrarna med den inbyggda intelligensen i den integrerade styrenheten Dell Remote Access Controller (iDRAC) med Lifecycle Controller (livscykelstyrenhet) och de robusta, tidsbesparande hanteringsfunktionerna i Dells produktportfölj OpenManage.

Agentfri hantering
från iDRAC8 med Lifecycle Controller (livscykelstyrenhet) tillhandahåller realtidsövervakning av servern och de interna lagringsenheterna. Den övervakar också servrarnas hälsotillstånd, flera interna parametrar och systemprestanda utan agenter som ska installeras i serverns operativsystem – agenter som kan kräva ytterligare underhåll och uppta värdefull processorkapacitet.

Lifecycle Controller (livscykelstyrenhet)
tillhandahåller driftsättning, uppdatering och stöd för automatisering på begäran. Maximerar effektiviteten i datacentret och kan göra en automatisk inventering, övervaka och uppdatera alla nya Dell PowerEdge-system som lagts till datacentret. Den har hanterad och permanent lagring inbyggd, vilket i kombination med systemhanteringsfunktionerna eliminerar behovet av traditionella mediebaserade verktyg för systemhantering.

Automatiserad driftsättning utan krav på åtgärder
identifierar och konfigurerar automatiskt Dell-servrar genom att använda konfigurationsfiler som lagrats på angivna platser på ett internt nätverk. Detta minskar tidsåtgången för konfigurering och eliminerar fel vid manuell inmatning. Administratören monterar bara enheten i racket, ansluter några kablar och så sköter allt sig självt!

Automatiska serveruppdateringar
synkroniserar servrarna med riktlinjer för firmware som lagras på angivna platser på ett internt nätverk för att förenkla firmware-uppdateringar.

Tech Support Report
är en teknisk supportrapport som genereras automatiskt av iDRAC och som uppdateras kontinuerligt. Den innehåller information om hälsa och status för fler än 5 000 viktiga systemparametrar och kan hjälpa dig att minska den tid som behövs för att identifiera och lösa problem med servern.

Övervaka och hantera från valfri plats
Vi har både lokala och fjärrstyrda hanteringsalternativ för den som vill administrera systemen på plats eller få friheten att göra det på avstånd med en smartphone eller bärbar dator.
- Använd din smartphone och OpenManage Mobile-appen för att på ett säkert sätt övervaka fjärranslutna system eller anslut till en server via NFC (Near Field Communication) för att få åtkomst till en statusrapport och loggar med iDRAC Quick Sync-funktionen.
- Använd ett USB-minne för att uppdatera och överföra konfigurationsfiler för BIOS, iDRAC, PERC, LAN på moderkortet (LOM) och nätverkskort med iDRAC Direct-funktionen.
- Anslut en bärbar dator via USB till en servers inbäddade konsolgränssnitt för iDRAC8-hantering för att få en stabil kontakt på plats.

Accelererad implementering av IT-tjänster
Effektivisera provisioneringen av infrastrukturen, snabba upp distributionen av arbetsbelastningar och förenkla IT-tjänsterna via en enda konsol och det mycket intuitiva användargränssnittet Active System Manager. Den senaste generationen av PowerEdge-servrarna är utrustad med en förbättrad version med följande:
- Mall-baserade server- och I/O-konfigurationer, identitetshantering och tjänsttillgänglighet under migrering.
- Snabb distribution av arbetsbelastningar med ett driftsättningsklart mallbibliotek som ständigt utökas.
- Molnförbredd med stöd för infrastruktur som en tjänst (IaaS) och plattform som en tjänst (PaaS), med bland annat Red Hat- och VMware-lösningar.

För den som vill framtidssäkra datacentret
Den senaste generationen PowerEdge-servrar klarar databehandling med hög prestanda och har stor minneskapacitet med innovativa lokala lagringsalternativ. Hela produktportföljen tillgodoser alla dina behov idag, med maskinvara, väl tilltagna marginaler och förenklad hantering som anpassar sig efter vad arbetsbelastningen kräver.

Dell ProSupport
Välj Dells förstklassiga supporttjänst, ProSupport, om du vill ha tillgång till kompetenta tekniker i ditt område via telefon och internet dygnet runt, alla dagar. Oavsett om du har ett enda kontor eller hundratals kontor runt om i världen kan du skydda dina investeringar med denna enkla och flexibla metod.

Virtualisering och molnprogram

Tack vare processorerna i Intel® Xeon® E5-2600 v4-produkfamlijen och upp till 24 DIMM-moduler med DDR4-minne har R730 processorkapacitet, trådar och minneskapacitet för att stödja fler, större och mer kraftfulla virtuella maskiner för datacenter och molnbaserade plattformar.Extremt skalbar lagring med upp till sexton SAS-enheter på 12 Gbit och en högpresterande PowerEdge RAID-styrenhet (PERC9) på 12 Gbit som ger avsevärt snabbare dataåtkomst i din virtualiserade miljö. Dessutom kan R730 använda programaccelerationstekniken SanDisk® DAS Cache (tillval) för ännu snabbare dataåtkomst.

VDI och HPC

Möjligheten att använda upp till två grafikprocessorer/acceleratorer med dubbel bredd på 300 W (välj mellan Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® och AMD FirePro™) ger stöd för miljöer som kräver snabbare bearbetningshastigheter, inklusive grafikintensiva virtuella skrivbord (VDI) som CAD/CAM och andra tillämpningar som används inom forskning och utveckling. Sju PCIe Gen3-expansionsplatser och en dedikerad kortplats för en RAID-styrenhet ger ytterligare I/O-flexibilitet och gör R730 till en perfekt datornod för IT som en tjänst (XaaS) såväl som för högpresterande datorsystem (HPC) och medicinska bildvisningslösningar.

Tillbehör som passar DELL PowerEdge R730 servrar 300

Tillverkare
Pris
-
Lagersaldo
Kategori
Tillverkare
Pris
-
Lagersaldo
Kategori
Rekommenderade tillbehör

DELL 5X3CV 2.5" 1,2 TB SAS

DELL | Tillv.art.nr. 400-AJPC
DELL 5X3CV 2.5" 1,2 TB SAS
Favorit
+11
Marknadspris
ca. 2 407 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
+11
DELL 400-AJPD interna hårddiskar 2.5" 1,2 TB SAS
Favorit
+1
Marknadspris
ca. 2 360 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
+1
DELL A8711887 RAM-minnen 16 GB DDR4 2400 MHz ECC
Favorit
+3
Marknadspris saknas
Favorit
Jämför ok
+3
DELL 406-BBLC nätverkskort Intern Ethernet 25000 Mbit/s
Favorit
Kan beställas
Marknadspris saknas
Favorit
Jämför ok
Kan beställas
Föregående
Sida 1 / 9
Nästa

Sortering

Tillverkare A-Ö
Tillverkare Ö-A
Marknadspris fallande
Marknadspris stigande
Lagersaldo fallande

Specifikationer

Processorfamilj
Intel Xeon E5 v4
Processorfrekvens
2.2
Antal processorer installerade
2
Max antal processorer
2
Internminne
32
Typ av internminne
DDR4-SDRAM
Maximalt internminne
768
ECC
Ja
Chassityp
Rack (2U)
Kompatibla operativsystem
Microsoft Windows Server 2008 R2Microsoft Windows Server 2012Microsoft Windows Server 2012 R2Microsoft Windows Server 2016Novell SUSE Linux Enterprise ServerRed Hat Enterprise LinuxVMware ESX
Bredd
444
Djup
684
Höjd
87.3
Vikt
18900
Video adapter
G200eR2
Product family
PowerEdge
Processortillverkare
Intel
Hårddiskkapacitet
300
Hårddiskens gränssnitt
Serial Attached SCSI (SAS)
Maximalt minne på grafikkort
16
Strömförsörjning
750
Processorns cache
30
Processorns cachetyp
Smart Cache
Moderkortets chipset
Intel C610
Minnesplatser
24
Antal LAN (RJ-45) anslutningar
2
Antal USB 2.0 anslutningar
2
Kvalitet på VGA (D-Sub) porten
2
Seriella portar
1
Temperatur vid drift
10 - 35
Temperaturintervall (förvaring)
-40 - 65
Intervall för relativ operativ luftfuktighet
10 - 80
Busstyp
QPI
Processor med ECC-stöd
Ja
Idle stater
Ja
Termiska övervakningsteknik
Ja
Processorkod
SR2N3
Physical Address Extension (PAE)
46
Etisk processor (Conflict Free)
Ja
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Ja
Intel® Turbo Boost Technology
2.0
Intel® Flex minnesåtkomst
Nej
Intel® AES nya instruktioner (Intel® AES-NI)
Ja
Intel® Trusted Execution Technology
Ja
Intel® VT-x med utökad Sida Tabeller (EPT)
Ja
Optisk enhetstyp
DVD-RW
Total lagringskapacitet
300
Processor
E5-2650V4
Processorkärnor
12
Värmeavledningseffekt (TDP)
105
Processorsockel
LGA 2011-v3
Processorlitografi
14
Processortrådar
24
Processorns driftlägen
64-bit
Stegning
M0
FSB-paritet
Nej
Processorns kodnamn
Broadwell
TCASE
80
Execute Disable Bit-säkerhet
Ja
Processorns förpackningsstorlek
45 x 52.5
Inbäddade alternativ
Ja
Processorserie
Intel Xeon E5-2600 v4
RAID-nivåer
0
1
5
6
10
50
60
Förstärkt Intel Speedstep Technology
Ja
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Ja
Intel® Förbättrad Halt State
Ja
Intel® Efterfrågan Baserad Växla
Ja
Intel® 64
Ja
Intel Virtualization Technology (VT-x)
Ja
ARK-ID för processor
91767
Physical Address Extension (PAE)
Ja
Minne klockhastighet
2133
RAID-stöd
Ja
Hårddiskens storlek
2.5
Antalet hårddiskar som stöds
8
Stöd för hot-plug
Ja
Nätverksansluten (Ethernet)
Ja
Typ av ethernet-gränssnitt
Gigabit Ethernet
Installerat operativsystem
Nej
Stöd för redundant strömförsörjning (RPS)
Ja
Antal huvudnätaggregat
1
Grafikadapterfamilj
Matrox
Antalet installerade hårddiskar
1
Maximal lagringskapacitet
14
Processorboostfrekvens
2.9
Minneskanaler som stöds av processorn
Quad
Systembuss, hastighet
9.6
Antal QPI länkar
2
Högsta internminne som stöds av processorn
1536
Minnestyper som stöds av processorn
DDR4-SDRAM
Minnesklockfrekvens som stöds av processorn
1600
1866
2133
2400
Minnesbandbredd som stöds av processorn (max)
76.8
Högsta antal PCI Express-platser
40
PCI Express konfigurationer
x4
x8
x16
Stödda instruktionsset
AVX 2.0
Skalbarhet
2S
PCI Express-kortplatser version
3.0
CPU konfiguration (max)
2
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)
Nej
Intel® Secure Key
Ja
Intel Identity Protection Technology-version
0.00
Intel Secure Key Technology-version
1.00
Intel TSX-NI-version
1.00
Kompatibla processorer
Intel Xeon
Kabelteknik
10/100/1000Base-T(X)
Fuktighet (förvaring)
5 - 95
Altitud vid drift
0 - 3048
Höjd över havet i avstängt läge
0 - 12000
Rackmontering
Ja
Intel® TSX-NI
Ja
PCI Express x8 (Gen 3.x)-kortplatser
6
PCI Express x16 (Gen 3.x)-kortplatser
1
Hårddiskstorlek som stöds
2.5
LAN-styrenhet
Broadcom 5720
Inbyggd kortläsare
Ja
Strömförsörjning ingångsfrekvens
50 - 60
Lagringsenhetsgränssnitt som stöds
SAS
Serial ATA
Antal redundanta nätaggregat som stöds
1
Displaytyp
LCD
Typ av minneskort
SD
Antal USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) typ A-portar
2
Intel® OS Guard
Ja
Inbyggd display
Ja
Dell E-värdekod
PER73005a

Dokument (1)