+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Produkter Programvara Övriga program Multimediaprogram Grafisk Formgivningsprogram QNAP TL-R400S Hölje för lagringsenheter

QNAP TL-R400S Hölje för lagringsenheter HDD- / SSD kabinett Svart, Grå 2.5/3.5"

QNAP
Tillv.art.nr TL-R400S


Marknadspris

ca. 3 616 kr st (ex. moms)

Prisindikationen på denna produkt är ett genomsnitt på marknadspriset.

Begär offert och låt över 80 IT-återförsäljare konkurrera om att ge dig bästa pris.

Kan beställas
Favorit
Jämför
Beskrivning Specifikationer Dokument (2)

Produktbeskrivning

The TL-R400S Rackmonterat JBOD-lagringskabinett gör det möjligt att säkerhetskopiera och utöka QNAP NAS och datorer och servrar med Windows och Ubuntu. TL-R400S har fyra 3,5-tums SATA 6Gb/s enhetsfack, den korta rackutformningen är perfekt för att installera TL-R400S i ett kompakt rack eller i områden med mycket kablar. TL-R400S har ett QXP PCIe-kort för anslutning av kabinettet med kabeln SFF-8088 (eller SFF-8644). Det tillhandahåller tillförlitlig läs/skrivprestanda för jämna lagrings- och säkerhetskopieringsuppgifter.

Hög prestanda i TL SATA JBOD
TL SATA JBOD stöder SATA 6Gb/s flerbandsöverföring och för att förbättra prestanda är varje SATA-band är anslutet direkt till en egen SATA-enhet. Med den snabba 1-1-kanalen levererar TL SATA JBOD utmärkt överföringsprestanda.

Flexibel lagringskonfiguration och hantering
TL-R400S har programvarustyrda lagringskonfigurationer för bättre hanteringsflexibilitet. Det går att konfigurera RAID och övervaka JBOD-kabinett och diskhälsa med Lagring och ögonblicksbilder när det är anslutet till en NAS med QTS eller QTS eller med verktyget QNAP JBOD Manager när det är anslutet till en dator.

Vad du behöver veta
Det går att ansluta TL-R400S till datorer och servrar med Windows och Ubuntu med den snabba kabeln SFF-8088 (eller SFF-8644) och hantera RAID-konfigurationen med det inbyggda verktyget.

Övervaka JBOD kabinettstatus intelligent på datorer och servrar med QNAP JBOD Manager
QNAP JBOD Manager är ett datorverktyg för att övervaka TL-R400S på datorer med Windows och Ubuntu. Det går snabbt att hämta diskstatusar, JBOD-information och hälsa, visa fläktens rotationshastighet och söka efter uppdateringar av inbyggd programvara. Alla enhetshändelser registreras och skickar datoraviseringar om en systemvarning utlöses.

Utöka flexibelt anslutningarna med QXP PCIe-kort
Installera ett exklusivt QXP PCIe-kort i din QNAP NAS, dator och server med Windows eller Ubuntu för att ansluta JBOD-kabinettet med kabeln SFF-8088 (eller SFF-8644) för enkel och flexibel lagringsexpansion.

Mångsidiga användningsscenarier för att uppfylla lagringsexpansionsbehov
TL-R400S uppfyller många lagringsexpansionskrav i hemmet och på kontoret. Nedan finns en lista med möjliga tillämpningsscenarier:

Scenario 1: Utöka NAS-enhetens kapacitet
TL-R400S tillhandahåller ett annat sätt för användare att utöka NAS-enhetens lagringskapacitet. Genom att ansluta TL-R400S till en NAS och använda Lagring och ögonblicksbilder i QTS eller i QTS hero är det enkelt för användare att konfigurera och hantera sin lagringsexpansion. TL-R400S stöder olika lagrings- och filhanteringsfunktioner i QNAP NAS och gör det möjligt för användare att skapa lagringspooler, söka efter filer med Qsirch och ordna filer med Qfiling.

Scenario 2: Extern lagring till din NAS
Det går att använda TL-R400S till att utöka NAS-lagringen. Det går att välja diskar till att skapa lagringspooler för att utöka NAS-enhetens kapacitet eller behandla varje disk som ett enskilt lagringsutrymme och använda den som en flyttbar enhet för större flexibilitet. Oavsett vilket läge du använder går det alltid att använda Lagring och ögonblicksbilder i QTS eller QTS hero till att konfigurera och hantera TL-R400S och använda hårddiskens S.M.A.R.T. och Aviseringscenter till att kontrollera diskstatus när och var som helst.

Scenario 3: Utöka lagringsutrymmet på datorer och servrar med Windows och Ubuntu
Det går att använda TL-R400S med datorer och servrar som kör Windows och Ubuntu för att utöka lagringsutrymmet. Ställ in RAID-konfigurationen på TL-R400S för ännu bättre dataskydd. Det går även att använda läget för enkel disk och formatera med filsystemet exFAT för smidigare åtkomst och fildelning mellan datorer med Windows och Ubuntu.

Scenario 4: Maskinvaru-RAID-kort från tredje part för avancerat skydd
Det går att installera maskinvaru-RAID-kort från tredje part på TL-R400S för avancerat skydd genom maskinvaru-RAID med RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10, RAID 50 och RAID 60 och använda Windows verktygsprogram för att hantera TL-R400S.

TL-R400S ger bättre prestanda än andra lösningar med USB och eSATA JBOD
TL-R400S har anslutning med SFF-8088 (eller SFF-8644) och flera SATA 6Gb/s-fack. Det ger bättre prestanda för sekventiell läsning och snabbare dataöverföring än befintliga expansionskabinett med USB och eSATA, medan de samtidigt är ett överkomligare alternativ jämfört med ett QNAP REXP SAS-kabinett.

Specifikationer

Produktens färg
Black
Grey
Temperatur vid drift
0 - 40
Intervall för relativ operativ luftfuktighet
5 - 95
Vikt
3980
Antal lagringsenheter som stöds
8
Harmonized System (HS)-kod
84733080
Lagringsenhetens storlek
2.5/3.5
Lagringsenhetsgränssnitt som stöds
Serial ATA III
USB-anslutning
Nej
Produkttyp
HDD/SSD enclosure
Bredd
438.9
Djup
291.1
Höjd
43.9
Kabel inkluderad
AC
MiniSAS
Dataöverföringshastighet
6
LED-indikatorer
Fan fail
HDD
Link
På / av-knapp
Ja
Strömkälla av typen
AC
AC-adapter, inspänning
100 - 240
AC-adapter, frekvens
50/60
Vikt inkl. förpackning
5380
Byte under drift (hotswap)
Ja
Antal fläktar
2
Bruksanvisning
Ja
Temperaturintervall (förvaring)
-20 - 70
Fläktdiameter
40
Rackmontering
Ja
Rackkapacitet
1U
Skruvar medföljer
Ja
Värdgränssnitt
1 x SFF-8088
Ljudnivå Lc IEC
22.1

Dokument (2)