Om Pressa
Med Pressa är det enkelt för företag att jämföra olika IT-produkter
Pressade offerter. Snabbt, smart och kostnadsfritt.
Idén?
Vi tar in offerterna åt dig. Du väljer.

Med Pressa slipper du göra tidskrävande researcharbete när företaget ska köpa in ny it-utrustning, vår tjänst gör jobbet åt dig. Och det känns samtidigt bra att veta att man kollat av marknaden innan man gör ett stort inköp.

Pressa är en oberoende aktör som har samlat Sveriges ledande IT-leverantörer av hård- och mjukvara på ett och samma ställe. Ett snabbt och enkelt sätt att pressa kostnaderna för ditt företag!

Vår tjänst hjälper er välja mellan leverantörer som har konkurrenskraftiga priser och villkor, och du väljer själv vem du vill göra affär med. Du kan också välja att inte göra affär med någon alls.

Pressa lanserades 2018, och verksamhetsidén är att tillhandahålla en enkel och snabb plattform för inköp av IT-produkter. Testa att pressa priser du med!

Gör en offertförfrågan  

Så här upplever våra kunder tjänsten

MIKE OWILLI

Det är både enkelt att beställa och hålla koll på befintliga förfrågningar där man enkelt kan välja ut det bästa alternativet, allt från pris till leveransvillkor.


Läs hela citatet
DANIEL SVENSSON

Vi fick snabba svar från flera olika leverantörer och en bra översiktsbild så varken vi eller våra kunder betalar mer än vi borde.


Läs hela citatet
RAKEL LILJA

Vi fick snabbt in flera bra offerter från stora leverantörer. Tack vare att vi använde Pressa så sparade vi både tid och pengar.

Läs hela citatet
KRISTOFFER GUSTAFSSON

För oss fungerar Pressas tjänst toppen! Det var enkelt att bara skriva in vad vi var ute efter och offerterna började komma in på en gång.

Läs hela citatet

Vanliga frågor

Skapa en förfrågan genom att söka och lägga till dom produkter du är intresserad av. Skicka därefter iväg förfrågan som matchas med våra anslutna leverantörer. Invänta därefter offerter. Oftast får du svar inom bara några timmar, men det kan även gå ännu snabbare. Sen kan du i lugn och ro välja den offert som passar dig och dina villkor bäst. Busenkelt!

Alla vet vi att samma saker kan kosta olika beroende på vem man går till. Och ingen vill göra en dålig affär. Därför vill man få flera förslag, men det tar tid. Ibland mycket tid. Pressa hjälper företag och organisationer att välja mellan leverantörer som har konkurrenskraftiga, pressade priser på IT-produkter genom att erbjuda snabba offerter. Chansen ökar därmed betydligt för att du ska göra en bra affär.

Jajjamen, att göra en offertförfrågan hos Pressa är helt gratis!

Du väljer själv om du vill bli kontaktad via e-post eller telefon, eller om du själv vill kontakta leverantören. När du är inloggad på Pressa ser du själv se vilka leverantörer som lämnat offert.
Läs alla frågor
Bli leverantör

Vill du bli en del av Pressa?

Samarbete

Läs mer om våra partners