+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Start Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring

Du gör endast affärer med seriösa återförsäljare

En kvalitetssäkring du kan lita på

Kvalitetssäkrade återförsäljare

Vi samlar Sveriges ledande IT- och teknikåterförsäljare. Det är vi stolta över, och du kan vara säker på att du endast gör affärer med seriösa återförsäljare. Vi samarbetar med kreditupplysningsföretaget Creditsafe för att fortlöpande kontrollera och kvalitetssäkra återförsäljarna som är knutna till vår tjänst.

Alla återförsäljare uppfyller följande krav:

  • De är momsregistrerade
  • Godkända för F-skatt
  • Ingen skuld till Kronofogden

Alla återförsäljare som ansluts till Pressa ges samma förutsättningar och behandlas lika.

Våra återförsäljare

Vanliga frågor

Självklart dyker det upp frågetecken när man gör saker på ett nytt sätt. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna från våra användare. Men, skulle du undra något annat är du varmt välkommen att kontakta oss direkt!

Hur fungerar Pressa?

Vi har samlat Sveriges ledande IT- och teknikåterförsäljare som konkurrerar om att ge dig och din organisation ett så bra erbjudande som möjligt. Det enda du behöver göra är att ta in offerter på de IT-produkter som ni efterfrågar, invänta svar (ofta inom någon timme) och sedan jämföra och välja den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor. Tjänsten är helt gratis, utan krav på inköp och vänder sig till företag, föreningar, ideella organisationer samt offentlig verksamhet.

Varför ska jag använda Pressa?

För att ni ska kunna köpa in IT-produkter till bästa möjliga pris och spara tid som kan läggas på värdefullare saker än att undersöka utbud och förhandla med säljare. Hos oss kämpar återförsäljarna om att ge dig och ditt företag så bra offerter som möjligt för att få göra affärer med dig. Det finns en direkt konkurrenssituation och du får färdigförhandlade offerter ta ställning till genom bara några knapptryck. Enkelt, lönsamt och bekvämt.

Är det gratis att göra en offertförfrågan?

Jajjamen, att göra en offertförfrågan hos Pressa är helt gratis!

Hur blir jag kontaktad?

Du väljer själv om du vill bli kontaktad via e-post eller telefon, eller om du själv vill kontakta återförsäljaren. När du är inloggad på Pressa ser du själv se vilka återförsäljare som lämnat offert.

Hur tjänar Pressa Pengar?

Pressa tar en låg transaktionsavgift per genomförd affär som inte påverkar slutpriset mycket då vår tjänst är väldigt kostnadseffektiv för återförsäljarna.

Läs alla frågor