Så fungerar Pressa
Pressa har samlat marknadsledande leverantörer på ett ställe
Du behöver alltså bara Pressa för inköp av dina IT-produkter, lätt som en plätt!
4 busenkla steg till billigare, snabbare och smartare inköp.

Att använda Pressa är helt kostnadsfritt. Ni får pressade offerter av flera stora leverantörer, och sparar samtidigt tid genom att låta oss ta in offerterna åt er.

Så här gör du för att få färskpressade offerter:

Skapa en förfrågan genom att söka och lägga till dom produkter du är intresserad av i Min lista. Skicka därefter iväg förfrågan. För att kunna göra en förfrågan krävs att du registrerat ett konto.

Förfrågan behandlas sedan snabbt av upp till 60 anslutna leverantörer.

Du kommer nu att kontaktas via e-post så snart en eller flera leverantörer har lämnat offert. Du kan nu logga in på Pressa och jämföra de olika leverantörerna och deras offerter.

Dina företagsuppgifter är anonyma till dess en leverantör väljer att besvara din offertförfrågan. Du väljer nu själv vilken leverantör du vill göra affär med. Men kom ihåg: det är aldrig bindande att handla av de leverantörer du kommer i kontakt med via Pressa.

Kan det bli enklare?!

01.
Vad vill du ha en offert på?

Vad vill du ha en offert på? Skapa en förfrågan genom att söka och lägga till dom produkter du är intresserad av. Skicka därefter iväg förfrågan (ett registrerat konto krävs). Lika busenkelt som en vanlig e-handel, fast du behöver inte köpa om du inte vill.

02.
Invänta offert

Din förfrågan matchas med leverantörer utifrån dina behov och önskemål. Leverantörerna är noga utvalda och kvalitetssäkrade.

03.
Jämför dina offerter

Vanligtvis blir du kontaktad inom 8 timmar med offertförslag. Nu kan du gå igenom offerterna i lugn och ro, jämföra och sen välja det förslag som passar ditt företag bäst.

04.
Tjohoo, du har gjort en smart affär!

Du kan nu känna dig trygg med att du gjort den bästa affären för dig och ditt företag. Dessutom har du sparat hiskeligt mycket tid genom att låta Pressa ta in offerter åt dig.