+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Produkter Datorutrustning & tillbehör Hörlurar och Headsets Jabra Engage 50 II Headset

Jabra Engage 50 II Headset Kabel Huvudband Kontor/callcenter USB Type-A Svart

Jabra
Tillv.art.nr 5093-299-2219


Marknadspris

ca. 1 858 kr st (ex. moms)

Prisindikationen på denna produkt är ett genomsnitt på marknadspriset.

Begär offert och låt över 80 IT-återförsäljare konkurrera om att ge dig bästa pris.

+9
Favorit
Jämför
Beskrivning Specifikationer Dokument (1) Tillbehör

Produktbeskrivning

Jabra Engage 50 II. Produkttyp: Headset. Anslutningsteknologi: Kabel. Rekommenderad användning: Kontor/callcenter. Vikt: 132 g. Produktens färg: Svart

Det bästa headsetet för tydliga kundsamtal* är här – Vi presenterar Jabra Engage 50 II. Vi har lagt makten att förbättra kundnöjdheten i dina händer. På ditt huvud. Vår Engage+-mjukvara ger dig samtalsinsikter i realtid för meningsfullare samtal och hjälper till att öka kundnöjdheten. Du fångar även de minsta detaljerna eftersom vi gav det inte bara en utan tre mikrofoner för tydligare ljud, samtidigt som oönskat bakgrundsbrus undertrycks så att du kan höra det som är viktigt. Det är ultralätt men tillräckligt hållbart för att du ska kunna slänga det i väskan, det är byggt för verkligheten. Den adaptiva passformen och de komforthöjande öronkuddarna känns så bra att du glömmer att de finns där. Allvarligt talat.

Ett headset som räddar dig

Med Engage 50 II, blir samtalen tydligare och kunderna får en bättre helhetsupplevelse tack vare vår innovativa Engage+-mjukvara. Gör interaktioner mer meningsfulla och effektiva med samtalsinsikter i realtid.Detta headset har utformats med dig i åtanke (varsågod). Det är lätt men robust. Bekvämt men elegant. Du kan bära det hela dagen utan att det känns. Med ett intelligent mikrofonsystem som gör ljudet tydligare än någonsin tidigare finns det inget bättre headset som hjälper dig att göra varje kund till din mest nöjda kund hittills.

Magisk mikrofon

Ljudkvalitet kan göra eller förstöra ett samtal, så vi har utformat Engage 50 II att vara det bästa headsetet för tydliga kundsamtal*. Det här headsetet har inte bara en, utan tre mikrofoner för otrolig bakgrundsbullerdämpning som låter din kund höra varenda ord du säger, och ger exakta transkriptioner av samtal tack vare korrekt tal-till-text.Kombinerat med intuitiv Engage+ mjukvara gör vår innovativa mikrofonteknologi att samtalstiderna minskar över alla plattformar.

En riktig tuffing

Slarvigt avtagna efter en lång dag, skickade från skrivbord till skrivbord, nedslängda i en väska – livet för ett headset på ett kontaktcenter kan vara tufft. Därför utformade vi Engage 50 II att tåla allt, vi har stresstestat allt från mikrofonarmens rotation till stöttåligheten vilket gör det till vårt starkaste och mest tåliga headsetet någonsin. Det är lätt att säga, men vi är så pass övertygade att Engage 50 II klarar av tiden och den tuffa behandlingen som headsets brukar få att vi har lagt till en tre års garanti på alla headsets. Lätta, supersköna hörlurar, utformade för att hålla, detta headset har allt.

Varje samtal, kristallklart

Med avancerade högtalare och innovativa och ljudisolerande hörkåpor som passar perfekt kommer du aldrig att gå miste om viktig information under ett samtal (eller behöva be någon att prata högre, eller att upprepa samma information 47 gånger...) Med de särskilt utformade högtalarna hos Engage 50 II som är optimerade för klarhet i tal, försvinner frustrationer, och samtal blir mer effektiva. BalancedVoice™ ger kristallklar ljudkvalitet till varje samtal och bearbetar ljudet så att det är skarpt och tydligt – bara ännu en smart funktion för lugna och effektiva samtal.

Hälsosamma öron. Glada säljare.

Det är filosofin bakom det revolutionerande och högkvalitativa hörselskyddet som är inbyggt i Engage 50 II. Med Jabra SafeTone™ 2.0 kan du fokusera på dina samtal, lugn med vetskapen att din hörsel är skyddad.Vi har inkluderat banbrytande hörselskyddsteknologi vilket inkluderar: IntelliTone™ 2.0™ som håller genomsnittlig bullerexponering på en säker nivå PeakStop™ 105 dB som skyddar mot plötsliga oljud BalancedVoice™ som hanterar inkommande ljud för tydligare samtal Normalisering av talnivå, som håller inkommande samtal på önskad volym Smart akustiskt chockskydd som aktivt eliminerar eller dämpar potentiellt farliga ljudHörselskydd får inte kommer i andra hand. Det är en investering för livstid.

Behåll ditt fokus

Säg "nej" till dyra avbrott med Engage 50 II headset som sätter tydliga gränser genom att visa att du är upptagen.Visa att du inte har tid att prata med hjälp av ett rött ljus som lyser automatiskt när du är upptagen i ett samtal – fokusera på dina kunder och ge dina kollegor ett klart tecken när du är ledig.

Det är inte så komplicerat. Men det är väldigt smart.

Ett mjukvarusystem som kan analysera konversationer medan de pågår? Upptäck Engage 50 II med innovativ Engage+ mjukvara, framtidens headset för kontaktcenter.Engage+ ger live vägledning genom meddelanden på skärmen för faktorer som påverkar kundernas samtalsupplevelse såsom bakgrundsljud, mikrofonens position, tystnad och avbrott. Kundsamtalsupplevelser förbättras i realtid (så att alla blir nöjda). Träning, coaching, och att behålla sin personal blir superenkelt. Med betydelsefull data lätt tillgängligt blir ditt jobb lättare.Ledande övervakningslösningar har tagit det ett steg längre genom att integrera våra samtalsanalyser med deras lösningar, vilket förbättrar deras produkter genom att ge dig åtkomst till vår samtalsdata tillsammans med den data som redan finns i deras övervakningslösningar. Detta ger oss en bättre förståelse över kundupplevelse och låter dig förstå dig på och adressera specifika problem.Jag sa ju att det var smart. Visa mer Nedladdning av gratis programvara krävs. Integrationer tillgängliga via utvalda plattformar.

Hög komfort är inte självklart. Det är konstruerat.

En obekväm säljare resulterar i ett stelt samtal, så vi har designat Engage 50 II att vara så bekväm att du knappt märker av den. Med en vikt på endast 45 g* är den superlätt och böjda kuddar ger en bekväm passform.Vi har även lagt till ett innovativt labyrintmönstret inuti öronkåporna. Det är baserat på studier med riktiga användare, som du, och designad specifikt för att underlätta trycket på de vanligaste "problemområdena" vilket gör att du kan känna dig avslappnad och fokuserad på kundernas behov. *Vikt varierar för stereo- och monovarianter

Smidig operatör

Tänk dig att kunna höra dina kunder tydligare och att optimera dynamiken i varje samtal för att kunna njuta av mer balans på ett långt pass.Engage 50 II använder en unik algoritm för signalbehandling, BalancedVoice™, för att förhindra att du höjer samtalsvolymen och försäkra att du är redo för samtal hela dagen. Slappna av, undvik samtalsutmatthet, och fokusera på dina kunder – allt är fixat. Men det är klart att vi säger det, därför testade vi denna unika teknologi med användare som du. De håller med om att teknologin gör ljusa röster tydligare, tal lättare att urskilja från bakgrundsljud och jämnar ut toner, vilket gör att man kan lyssna bekvämt *. *Utvärdering av studie om near-end-listening enhancement, Jabra – Nele-e, Fraunhofer IDMT, Feb-Maj 2017

Inga fler missade samtal

Oroa dig inte över ett missat samtal någonsin igen. Med den justerbara hörbara ringsignalen hos Engage 50 II behöver du bara välja den ringsignal och volym som du föredrar, så kommer ditt superintelligenta headset göra resten. Ställ in så att din SmartRinger endast ringer när du inte sitter vid skrivbordet. På så vis kan du plocka i diskmaskinen när du jobbar hemifrån eller hämta kaffe på kontoret, utan att irritera dina kollegor med en telefon som ringer konstant.* *SmartRinger låter endast när ditt headset ligger på en platt yta

Kompatibelt med mycket

Att koppla upp sig till sina kunder är lättare än någonsin med Engage 50 II. Headsetet fungerar väl med alla ledande kontaktcenter- och Unified Communications-plattformar (UC) och har till och med inbyggd samtalskontroll för Amazon Connect, Genesys Cloud CX och NICE CXone om headsetet används med kontrollenhetstillbehöret. En UC-variant är certifierad för Google Meet, Works With Chromebook och Zoom och en annan för Microsoft Teams, så du kan uppleva sömlösa och stressfria samtal på alla slags plattformar. Håll dig nära. Behåll kontrollen. Håll dig uppkopplad. 2 Programvara kan behövas för konfigurationen. Mer information finns på jabra.com/platforms

Tillbehör som passar Jabra Engage 50 II Headset

Tillverkare
Pris
-
Lagersaldo
Kategori
Tillverkare
Pris
-
Lagersaldo
Kategori
Rekommenderade tillbehör
Jabra 14101-84 hörlurstillbehör Set med kudde/ring
Favorit
Kan beställas
Marknadspris
ca. 509 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
Kan beställas
Jabra 14101-85 hörlurstillbehör Set med kudde/ring
Favorit
Kan beställas
Marknadspris
ca. 100 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
Kan beställas

Jabra Engage 40 50 Påse

Jabra | Tillv.art.nr. 14301-55
Jabra Engage 40 50 Påse
Favorit
Kan beställas
Marknadspris
ca. 452 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
Kan beställas

Jabra Engage 50 II Kontrolladapter

Jabra | Tillv.art.nr. 50-2119
Jabra Engage 50 II Kontrolladapter
Favorit
Kan beställas
Marknadspris
ca. 667 kr st  (ex. moms)
Favorit
Jämför ok
Kan beställas
Föregående
Sida 1 / 2
Nästa

Sortering

Tillverkare A-Ö
Tillverkare Ö-A
Marknadspris fallande
Marknadspris stigande
Lagersaldo fallande

Specifikationer

Produkttyp
Headset
Bärstil
Head-band
Rekommenderad användning
Office/Call center
Produktens färg
Black
Anslutningsteknologi
Wired
Typ av örondel
Supraaural
Drivenhet
20
Mikrofontyp
Boom microphone
Vikt
132
Headset-typ
Monaural
Mikrofonfrekvens
100 - 14000
Förpackningens bredd
185
Låddjup
50
Höjd
249
Typ av kontrollenhet
In-line control unit
USB-anslutning
Ja
USB-kontakt
USB Type-A
Mikrofon känslighet (utnivå)
-26
Bredd
167
Djup
54
Höjd
160
Garantisedel
Ja
Fodral
Ja
Kabelfärg
Black
Samtalshantering
Ja
Temperatur vid drift
-10 - 55
Temperaturintervall (förvaring)
-5 - 55
Maximal ineffekt
30
Säkerhetsark
Ja
Antal mikrofoner
3
MEMS-mikrofon (med mikroelektriska mekaniska system)
Ja
Frekvensgång (musikläge)
50 - 20000
Material, hölje
Plastic
Frekvensgång (samtalsläge)
100 - 14000
Optimerad för
UC

Dokument (1)