+
Steg 1: Välj produkter
Lägg till din första produkt för att börja med

Steg 2: Invänta offerter

Vi samlar in återförsäljarnas förslag, tar normalt 1-2 timmar.

Steg 3: Välj offert

Välj den återförsäljare som ger er bäst pris och villkor utifrån ert behov.

Logga in för att skapa din jämförelse

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Logga in för att skapa din favoritlista

Logga in

Skicka, granska och välj offerter samt kontakta återförsäljare genom ditt konto.

Produkter
Start Offentlig sektor

Upphandla IT-produkter snabbt och enkelt

Med Pressa finns äntligen en kostnadsfri och trygg offerttjänst för direktupphandling av IT-produkter till offentlig sektor.

Som inköpare vet du att det är en tidskrävande och ofta manuell uppgift att köpa in IT-produkter utifrån lagen om offentlig upphandling. Först ska du identifiera behov i verksamheten, sedan hitta återförsäljare som har efterfrågade produkter, ta kontakt med säljare och hämta in specifikationer och till sist konkurrensutsätta för att få bästa pris och villkor. Känner du igen dig?

Nu kan du direktupphandla på bara några få knapptryck.

Vi har samlat Sveriges ledande IT-återförsäljare på ett och samma ställe som konkurrerar om att ge er bästa möjliga erbjudande. Du anger bara vilka produkter som verksamheten efterfrågar och får sedan jämförbara offerter skickade till dig. Storleken på inköpen spelar ingen roll, vår tjänst säkerställer en transparent konkurrensutsättning och att ni får den ekonomiskt mest fördelaktiga offerten på efterfrågade produkter. Helt enligt LOU.

Vi samarbetar med kreditupplysningsföretaget CreditSafe. Samtliga återförsäljare som ingår i tjänsten kontrolleras och kvalitetssäkras när de ansluts och därefter kontinuerligt.